Close

Wie zijn wij

We zijn beiden geboren en getogen in Hoorn en ook hier liggen de roots van onze danscarrières. Marcel is met stijldansen begonnen toen hij 16 jaar was en Mariska toen ze 13 jaar was. Volgens onze ouders hoorde dit bij onze opvoeding.

Al snel waren we niet meer weg te slaan bij de dansschool en brachten er heel wat uurtjes door. Dat werd nog meer toen we in het Double-V Latinteam gingen dansen. Marcel begon daar in 1990 en Mariska in 1995. Hierbij hebben we ervaring opgedaan met het wedstrijd dansen en alle gezelligheid daar omheen. Uiteindelijk zijn we in 2001 zelf een team gaan trainen. Dit was het Double-V B-team. Dit hebben we met veel plezier gedaan tot we in 2008 ons volledig op het Salsa gestort hebben.

We zijn in 1998 begonnen met Salsa bij Dansschool Verbiest. Na 3 jaar stopte de leraar ermee en werden wij gevraagd om de les over te nemen. Inmiddels gaven we ook al les aan de jeugd in het Ballroom & Latin dansen. We zijn in de loop der jaren steeds meer aangestoken met het SALSA-virus en zijn ons er steeds meer in gaan verdiepen. We zijn steeds meer congressen gaan bezoeken waardoor we onze techniek en kennis hebben uitgebreid. Nog steeds proberen we dit uit te breiden. Samen met onze ervaring in Latin & Ballroom, showdance en formatiedansen zorgen we voor leuke dansfiguren en gezelligheid in onze lessen.